El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

Anoteu-vos la data: 11/8

- El proper diumenge 11 d'agost se celebrarà la 87ª edició de les travessies de natació de Roses.

- I aquest any arriben plenes de novetats amb un nou format que pretén centralitzar les travessies en una sola data i convertir-la en una autèntica festa de la natació.

 

Distàncies per a tots els nivells

- Les persones participants podran escollir entre dues distàncies: la llarga de 2.000 metres i la curta de 1.000 metres.

- En els dos recorreguts hi trobarem totes les categories i cadascú podrà triar el més adequat al seu nivell i/o objectiu.

- La sortida de la distància curta serà a les 9.30h i de la llarga a les 10.15h.

 

Un munt de premis

- Per a cada categoria (masculina i femenina), tindrà trofeu la 1a persona classificada i la millor classificada local (empadronada o nascuda a Roses) en cadascuna de les distàncies.

- També es premiarà la persona participant més jove i la més veterana que acabin qualsevol dels dos recorreguts.

- S’atorgarà els trofeus memorial David Herruzo a la 1a persona classificada en la distància llarga que sigui sòcia del GEN Roses, i memorial Enric Badosa a la 1a persona classificada en la distància curta que sigui local (nascuda o empadronada a Roses).

 

Inscripcions anticipades i en línia

- La participació és oberta a tothom i les inscripcions es podran fer fins el 7 d’agost a les 23.59h, a través dels webs www.genroses.cat, www.piscinaroses.cat i www.curses.cat.

- El preu de la inscripció serà:

               Tarifa general: 15 €/persona

               Tarifa reduïda: 5 €/persona. S’aplicarà a persones empadronades o nascudes a Roses, abonades a la Piscina Municipal de Roses i/o sòcies del GEN. 

- La inscripció inclou un casquet de bany commemoratiu, una beguda isotònica en acabar la jornada i la participació en un sorteig de regals.

- En la inscripció caldrà indicar quina de les situacions anteriors dona accés a la tarifa reduïda. Totes les inscripcions seran revisades i les persones inscrites que siguin nascudes a Roses i no empadronades caldrà que presentin en DNI a la recollida del xip.

 

Recollida de dorsals

- El dorsal (xip) i el casquet de bany s’entregaran el mateix dia de la competició a les oficines del GEN Roses, entre les 8h i les 9.45h.

- També caldrà marcar el número de dorsal al braç a través de la calcomania que es donarà juntament amb el xip.

 

La festa de la natació  

- Tots els esforços, del GEN Roses, de la Piscina Municipal i de l’Ajuntament de Roses (àrea d’Esports i Joventut), centrats en una sola data per donar el màxim protagonisme a l’aigua, a la natació i als/les esportistes.

- Hi haurà retransmissió en directe de la prova a través de dues pantalles gegants: una ubicada al mateix GEN i l’altra al Ziggurat. També la DJ Alegre amenitzarà la jornada, es farà un sorteig de regals...

- No us ho perdeu i viviu en primera persona la festa de la natació de Roses, el proper 11 d’agost!

 

Per a més informació

- Reglament sencer: aquí 

- Infografia: aquí

🍪 cookies