El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome
Comença el curs a la Piscina de Roses!

La Piscina de Roses ha preparat un ampli programa d’activitats per al curs 2022-2023 format pels cursos d’activitats aquàtiques i el Pack fitness. 

  • Cursos d’activitats aquàtiques

Per a totes les edats, els nivells i les necessitats. Des dels programes de nadons fins als d’adults, passant per totes les etapes del procés d’aprenentatge de la natació:

1) aprendre a nedar

2) domini del medi aquàtic

3) natació esportiva

4) natació federada (a través del club)

A més, continuem oferint el programa d’activitat terapèutica d’esquena.

Es tracta de cursos trimestrals amb renovació automàtica per a qui no es doni de baixa, des del mes d’octubre fins al juny.

  • Inscripcions a cursos

Pel que fa a les inscripcions, s’han programat dos períodes:

- Preferencial: del 12 (a les 9h) al 13 de setembre (a les 21h). S’hi poden acollir les persones abonades a la Piscina de Roses, els participants al darrer trimestre del curs 21-22 (abril a juny) que no hagin fet la reserva de plaça i els participants en un curs durant tot l’estiu 2022.

- General: a partir del 15 de setembre (a les 9h). Per a la resta de persones interessades.

Cal remarcar que les inscripcions són en línia a través de www.piscinaroses.cat, tot i que també es poden fer presencialment a la recepció de la Piscina, i que hi ha 285 places disponibles per a aquestes inscripcions de setembre. 

  • Pack fitness

Presenta una oferta àmplia i diversificada:

-       més de 60 sessions setmanals d’activitats de salut i condicionament físic

-       17 tipus d’activitats diferents

-       per a tots els gustos: cardiovasculars, musculars, mixtes, en el medi aquàtic, preventives...

-       diverses franges horàries

Hi trobareu TRX®, Spinning®, Zumba®, aerostep, aiguagim, aigües profundes, cardiotono, tonificació, GAC, Pilates, fisio Pilates, estiraments, Power disc, esquena i salut... Pots consultar les característiques de totes les activitats dirigides a través de les càpsules de vídeo que trobaràs a la nostra web: www.piscinaroses.cat/activitatspmrinfo

Cal destacar que del 13 al 30 de setembre, l’oferta del Pack fitness segueix la programació del trimestre d’estiu, i que a partir del 3 d’octubre ja entra en funcionament la programació completa del curs 22-23 amb el mateix calendari que els cursos de natació.

  • Calendari 1r trimestre

El seu inici serà el dia 3 d’octubre i finalitzaran el 21 desembre. Com a dates sense activitat tenim els festius següents: 12/10, 1/11, 6/12 i 8/12.

🍪 cookies