El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome
Aturada tècnica anual

Us recordem que de l’1 al 10 de setembre hi ha programada l’aturada tècnica anual de la instal·lació per dur a terme les accions preventives que vénen recollides en el decret 95/2000, pel qual s'estableixen les normes sanitàries aplicables a les piscines d'ús públic,  i en el manual tècnic de la Generalitat de Catalunya, així com tasques de manteniment correctiu i millores programades. Moltes d’aquestes accions preventives tenen caràcter obligatori i requereixen el tancament de la instal·lació. Per aquest motiu, es concentren en aquest període i es procura que l’afectació del servei sigui mínima.


Cal remarcar que el dia 11 de setembre és festiu i, per tant, tornarem a estar al vostre servei a partir del dilluns 12 de setembre. El dimarts 13/9 començarem amb les activitats dirigides del Pack Fitness, mentre que els cursos de natació tenen com a data prevista d’inici el dilluns 3/10.  


Finalment, cal dir que degut a l’aturada tècnica la quota mensual de setembre que es domiciliarà a les persones abonades serà proporcional segons els dies d’obertura i en relació a l’import habitual.  

🍪 cookies