El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome
Comencem els cursos!

Tornen els cursos de natació en grups reduïts

El proper dilluns dia 30 de novembre la Piscina Municipal de Roses tornarà a obrir les seves portes i també iniciarà els cursos de natació per a totes les edats i nivells. Per tant, tots els cursos mantindran els horaris que tenien fixats el 29 d’octubre, abans del tancament.

Fins al 22 de desembre

El calendari dels cursos estava fixat fins al 19 de desembre, inclòs. El dilluns 7 de desembre estava previst com a data sense activitat. Arran d’aquesta aturada que hem patit es farà classe el dia 7/12 i s’allarga l’acabament del trimestre al 22 de desembre. D’aquesta forma es recuperen algunes de les sessions que no s’han pogut realitzar.

El preu de l’activitat

La quota trimestral del curs de natació es veurà modificada segons el número de sessions que s’hagin pogut realitzar en cada cas (cursos dilluns, dimecres, divendres...). En tots els cursos hi haurà una part que no s’haurà pogut fer i que es compensarà amb la propera quota trimestral (gener, febrer i març) que es veurà reduïda.

Si no ens comuniqueu el contrari abans del 19 de desembre, el curs es renovarà automàticament per al proper període trimestral i s’aplicarà la compensació descrita. Si no voleu renovar, cal que ho comuniqueu a recepció i es valorarà de forma individual la compensació que correspon.

Canvis temporals en els grups de dimarts i dijous a les 16.50h i 18.05h

Amb els aforaments que tenim autoritzats durant la setmana del 30 de novembre al 6 de desembre, hem de fer una sèrie de canvis per poder encabir tots els usos. Un dels canvis és que aquests grups seran d’una sessió a la setmana mentre l’aforament estigui limitat al 30%. Uns alumnes vindran dimarts i els altres dijous, en els horaris habituals. De forma personalitzada notificarem quan toca venir a cadascú. Si, tal com està previst, la setmana del 7 de desembre es recupera l’aforament del 50% es tornarà a la normalitat, amb una  freqüència de 2 sessions a la setmana. Aquesta modificació es tindrà en compte en el preu de l’activitat.

Amb totes les mesures de seguretat

Continuarem treballant amb les mateixes franges horàries d’entrada i sortida, amb vestidors assignats i exclusius per a cada curs, en grups reduïts, amb espai esportiu fix, amb desinfecció de vestidors i material didàctic després de cada ús, amb gels hidroalcohòlics a l’entrada de cada vestidor... En resum, totes les mesures de seguretat i higiene per a una bona activitat aquàtica.

Sense galeria d’observació

En horaris de tarda, de 16.45 a 20h i seguint les recomanacions de la Secretaria General de l’Esport, la galeria d’observació restarà tancada al públic per evitar massificacions. 

🍪 cookies