El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome
El 30 de novembre TORNA l’ #esportisalut a la Piscina de Roses!

A partir del dilluns 30 de novembre tornem a obrir les instal·lacions de la Piscina de Roses, mantenint totes les mesures organitzatives, de protecció i d’higiene que fan de la Piscina de Roses un espai segur i confortable per a tothom.

El dijous 19 de novembre la Generalitat de Catalunya ha anunciat el pla de reobertura progressiva de les activitats, que afecta directament a les instal·lacions i activitats esportives. La setmana entrant realitzarem les tasques organitzatives d’adaptació als requisits del pla i totes les tasques de manteniment necessàries per posar a punt l’equipament després de tres setmanes aturat. També durem a terme una desinfecció a fons extraordinària de tots els espais.

D’aquesta manera el dilluns 30 de novembre estarem en les millor condicions per a reobrir la Piscina Municipal de Roses i per tornar a ser el centre de referència a nivell d’esport i salut, amb totes les condicions de seguretat i confort que els nostres usuaris i clients es mereixen.

Tornareu a trobar les piscines climatitzades amb aigua de la màxima qualitat i un nivell de desinfecció superior gràcies al tractament UV, un servei de neteja de 110h a la setmana complementat amb les tasques que duen a terme els propis monitors i monitores. També es disposarà de material de desinfecció a disposició dels clients, unes sales amb ventilació natural que garanteixen la qualitat de l’aire, uns aforaments controlats, un espai exterior Gym BOX de màxima seguretat... En resum trobareu les millors condicions per a la pràctica esportiva en els moments actuals.

  

Us volem recordar també altres mesures orientades a maximitzar la seguretat i el confort de tothom:

-Reserva prèvia per a garantir les millors condicions

-Control de l’aforament, adaptat a cada tram del pla d’obertura

-Vestidors limitats als usuaris de la zona de piscina, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries

-Seguint en aquesta línia d’instal·lacions segures, caldrà portar la mascareta posada, excepte quan s'estiguin fent activitats cardiovasculars o aquàtiques.

 

Pel que fa als cursos de natació, en breu farem un comunicat específic.

Podeu consultar tota l’oferta esportiva a la nostra pàgina web, així com les pautes de funcionament a l’apartat específic COVID19.

T’esperem a partir del 30 de novembre. Torna a fer #esportisalut a la Piscina de Roses!

🍪 cookies