El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome
Cursos de natació 20-21

La Piscina Municipal de Roses ha preparat els cursos de natació, per a totes les edats i nivells, per a la propera temporada escolar.

 

Grups reduïts

Hi haurà continuïtat de l’oferta tradicional de la Piscina Municipal de Roses (PMR) però amb grups més reduïts:

-       Nadons: 7 alumnes (amb un sol acompanyant familiar)

-       Infantil (P3, P4 i P5): 6-7 alumnes per monitor/a, segons el nivell

-       Primària (de 1r a 6è), joves i adults: 8-10 alumnes per monitor/a, segons el nivell

-       Gent gran: 8 alumnes per monitor/a

 

Franges horàries

També, i sobretot a la tarda, hi haurà alguna modificació en els horaris per tal de deixar més temps entre franges horàries. És necessari que els grups surtin de la instal·lació després del curs i que s’hagi fet neteja de vestidors abans de l’entrada dels següents alumnes, que estaran repartits entre tots els vestidors de grups (de forma fixa). Aquestes franges seran:

-       De 16.50 a 17.35h

-       De 18.05 a 18.50h

-       De 19.20 a 20.05h

-       De 20.30 a 21.15h

 

Podeu consultar tots els horaris a l’oferta que ja està publicada a la nostra web www.piscinaroses.cat

 

Mesures COVID-19

Cal destacar que, en el moment de la inscripció, es donarà a cada participant un resum de les normes principals, que inclourà les mesures COVID-19. Les més destacades, a part de la reducció de l’aforament i les noves franges horàries més esglaonades, són:

Generals

-       L’accés a la instal·lació es permetrà 7 minuts abans de l’inici de l’activitat.

-       Les taquilles d’ús puntual (moneda recuperable) estan fora de servei. 

-       Els assecadors de mans i cabells estan fora de servei i no es poden endollar aparells particulars.

-       La sortida de la instal·lació s’haurà de fer, com a molt tard, 15 minuts després de l’acabament de l’activitat.  

Menors d’edat

-       Hauran de fer servir els vestidors de grups que s’assignin. No es podran fer servir els vestidors generals d’abonats.

-       Es recomana venir amb el banyador posat de casa.

-       Caldrà deixar la roba i tots els utensilis personals en una bossa d’esport que s’haurà de deixar en un dels penjadors.

-       Hauran d’esperar dins el vestidor assignat fins que el monitor/a els reculli. No es pot sortir del vestidor cap al passadís interior que dona a les dutxes d’accés.

-       No podran fer servir les dutxes de grups. Els monitors s’encarregaran que s’esbaldeixin a les dutxes de piscina (només amb aigua) abans d’entrar a vestidors.

-       Després de la sessió, els monitors acompanyaran els menors al vestidor que els pertoqui, d’on els recolliran els acompanyants, que no podran romandre al          passadís interior que dóna a les dutxes d’accés.  

-       Les persones participants menors de 7 anys només podran tenir una persona acompanyant a la zona de vestidors.

-       En els cursos per a nadons només es permetrà una persona acompanyant durant l’activitat.

Majors d’edat

-       Podran fer servir els vestidors generals d’abonats i les dutxes.

-       Hauran d’entrar la bossa d’esport amb totes les seves pertinences a la piscina. El personal PMR indicarà on deixar-la. No es pot deixar cap objecte de valor als vestidors.

 

Inscripcions en línia

Les inscripcions als cursos es podran fer en línia a través de www.piscinaroses.cat i també de forma presencial a partir de la data i l’horari de cada període. Es recomana fer-les en línia a través de la nostra web per agilitat, rapidesa i seguretat. Abans de l’inici de l’activitat caldrà signar la declaració responsable pel COVID-19.

 

Els diferents períodes d’inscripcions són els següents:

-      Renovació de plaça: del 10 (a partir de les 8h) al 23 d’agost

  • Per a totes aquelles persones que hagin participat en els 2 primers trimestres del curs passat.
  • Podran renovar una plaça en qualsevol dels cursos oferts, sempre que correspongui a l’edat i al nivell de la persona inscrita.
  • Només s’acceptaran les inscripcions dins el termini i que compleixin els requisits. Les altres seran rebutjades i caldrà que realitzin de nou la inscripció en el període que els correspongui.

 

-       Inscripcions preferencials: a partir del 7 de setembre, a les 8h

  • Per a persones abonades o que hagin participat en un curs de natació durant els dos primers trimestres 19-20 (sense que hagin fet renovació de plaça) o durant tot l’estiu 20.
  • Només s’acceptaran les inscripcions dins el termini i que compleixin els requisits. Les altres seran rebutjades i caldrà que realitzin de nou la inscripció en el període que els correspongui.  

 

-       Inscripcions generals: a partir del 14 de setembre,a les 8h

Cal tenir en compte que per fer la inscripció en línia cal el registre previ i tenir les dades d’usuari i contrasenya. Si ja heu fet un curs anteriorment i no teniu aquesta informació, poseu-vos en contacte amb la Piscina i us la facilitarem. Si és la primera vegada que es fa la inscripció, caldrà dur a terme aquest registre previ.

  

1r trimestre

Està previst que els cursos de natació comencin el dia 1 d’octubre i finalitzin el 19 de desembre. Com a dates festives i/o sense activitat hi ha el 12 d’octubre i el 8 de desembre.

Cal recordar que les inscripcions per al trimestre següent (2n: del 8 de gener al 27 de març) són automàtiques per a totes aquelles persones que no es donin de baixa abans de l’acabament del 1r trimestre.   

🍪 cookies