El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome
Nou equipament a la sala de fitness

Durant els dies festius de Carnaval, entre altres actuacions, s’han instal·lat els 5 nous aparells que us descrivim a continuació a la sala de fitness – musculació: 

2 unitats Gauntlet® de StairMaster®

-          Es tracta de la versió evolucionada i més moderna del graó (stepper).

-          És una escala giratòria amb 8 esglaons de 20 cm d’alçada, 23 cm de fons i 56 cm d’amplada.

-          Actua com una escala mecànica i permet dur a terme un treball cardiovascular i d’entrenament de la força de les cames.

-          Pot suposar l’entrenament més dur del gimnàs o bé el complement perfecte per a l’exercici aeròbic.

-          Disposa d’una consola amb diferents programes d’entrenament i monitoratge de l’activitat.

2 unitats Rem indoor de Concept2® (model E)

-          Es tracta del millor remergòmetre del mercat, amb tota la qualitat de la marca Concept2 i la robustesa i comoditat d’aquest model. Substitueixen els actuals rems XEBEX.

-          Ofereixen la possibilitat de dur a terme un exercici eficient, treballant tots els grups musculars principals (cames, tronc, tren superior).I milloren la condició física cardiovascular.

-          És un tipus d’activitat de baix impacte i apta per a totes les edats i capacitats. Es pot escollir entre remar suau o fort, llarg o curt.  

-          Disposen d’una consola per al monitoratge de l’activitat.

1 unitat SkiErg de Concept2®

-          Es tracta d’una màquina que simula l’esquí nòrdic, que pot fer tant un treball simultani com alternat de braços.

-          Permet desenvolupar la força i la resistència.

-          Ofereix una activitat de baix impacte i alt consum calòric implicant el tren superior, l’inferior i el tronc.

-          Disposa d’una consola pel monitoratge de l’activitat.

En resum, es tracta d’una nova millora a la sala de fitness, que encaixa amb l’equipament actual, que suposa una diversificació de les opcions d’entrenament, es guanyen estacions de treball i s’incrementa la qualitat del servei.   

Qualsevol dubte que tingueu sobre la utilització d’aquesta màquina, podeu adreçar-vos al nostre personal d’assessorament esportiu.

🍪 cookies