El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome
4t repte 50x100 a la Piscina de Roses

El proper dissabte 21 de desembre es durà a terme la quarta edició solidària del REPTE DE NATACIÓ 50 x 100m, organitzat per l’Associació Aigua Solidària i F. Abarca, amb la col·laboració de la Piscina Municipal de Roses.  

Es tracta d’un entrenament típic de les dates nadalenques, en el qual els nedadors hauran de nedar 50 sèries de 100 metres. Hi haurà 4 grups, segons el nivell. Cada participant triarà prèviament, a l’hora de fer la inscripció, el seu grup:

 

Grup 1: sortint cada 1’ 45’’

Grup 2: sortint cada 2’

Grup 3: sortint cada 2’ 15’’

Grup 4: sortint cada 2’ 30’’

 

En cap cas es tracta d’una competició, sinó d’assolir el repte aguantant el ritme d’entrenament. Cal remarcar que l’organització disposarà d’un controlador a cada nivell, que serà qui donarà la sortida a cada sèrie, i que a la meitat del repte es farà un descans de 10 minuts per hidratar-se, menjar...

L’accés als vestidors serà a les 10.30 h, les instruccions i la distribució dels grups es durà a terme a les 10.45 h i el començament del repte està previst per a les 11 h.

La inscripció s’ha de fer de forma anticipada a través del web www.curses.cat. Cal dir que la inscripció comporta un donatiu (import mínim de 10 €), que es destinarà íntegrament a l’Associació Aigua Solidària. Les places són limitades i les inscripcions es tancaran un cop s’arribi a 40 participants.

 

Us atreviu amb el repte 50 x 100?

 

Per a més informació: abarca@f-abarca.com

 

PER FORMALITZAR LA INSCRIPCIÓ, FES CLIC A AQUÍ (https://curses.cat/repte50x100/)

🍪 cookies