El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome
EntRena’t, la nova APP de la Piscina de Roses!

A partir del 21 d’octubre, la Piscina de Roses estrenarà una APP que ha estat batejada amb el nom d’EntRena’t, i que les persones abonades podran descarregar-se de forma totalment gratuïta, tant des de Google Play® com d’Apple Store®.

D’aquesta forma, el complex rosinc ofereix als seus abonats un nou servei, inclòs en les seves quotes. Els avantatges principals que ofereix l’aplicació són els següents:
-Cada persona podrà tenir la seva rutina d’entrenament al mòbil, amb informació gràfica, vídeos..., dels exercicis que cal fer per executar-los correctament.

-Cada pla d’entrenament tindrà un sistema de control objectiu per determinar l’evolució de cada persona. A través d’una bàscula d’impedància es determina el tant per cent de massa grassa, el tant per cent de múscul, el pes..., de cada persona, la qual cosa queda expressada en una gràfica al llarg del temps.

-Quan el client compleix les sessions del pla, rep notificacions automàtiques per a la renovació de la rutina i establir noves valoracions corporals.

-A més, es pot consultar la graella d’activitats dirigides, amb l’explicació de cadascuna i la concreció actualitzada del monitor/a que les imparteix.

-També es poden fer les reserves a les activitats dirigides d’una forma més ràpida i fàcil perquè no cal identificar-se a cada sessió.

-I, finalment, permet rebre comunicacions informatives a l’APP per estar al dia de les novetats, a través d’una nova via.

 

Amb aquesta eina, a cada persona que s’aboni, se li oferirà la visita al servei d’assessorament esportiu. En aquesta primera cita, es farà una recollida d’informació inicial (temes de salut, nivell d’entrenament, disponibilitat, gustos i motivacions, objectiu d’entrenament…) i es genera una rutina a partir de totes les variables introduïdes i la supervisió dels nostres assessors esportius. La primera cita es completa amb el primer pesatge.

 

A mesura que avança el pla d’entrenament, l’abonat ha de validar cada sessió que realitza i que té especificada al mòbil. En finalitzar el període, el sistema avisa la persona en qüestió per tal que sol·liciti una nova cita amb l’assessor, realitzi un nou pesatge, es valori el progrés i s’assigni una nova fase d’entrenament encaminada a assolir l’objectiu general plantejat entre la persona abonada i l’assessora.

 

Aquest sistema també es posa a disposició dels abonats actuals que vulguin gaudir de totes aquestes noves prestacions.

 

Amb aquest suport tecnològic, la Piscina de Roses perfecciona i millora els serveis que ja fa anys que ofereix als seus clients, amb la idea de cercar una major qualitat. Amb aquest sistema, els usuaris de la Piscina podran estar més ben controlats i es podrà fer un seguiment més curós i professional de cada cas.    

 

Ja ho saps, descarrega’t la nostra APP EntRena’t i t’esperem a la Piscina de Roses!

🍪 cookies