El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome
Poolbiking: nou servei de bicicletes aquàtiques

A partir del 27 de juny, la Piscina de Roses (PMR) comptarà amb dues estacions de treball estàtic a la piscina poc profunda que permetran diversificar l’activitat i ser una eina més per incidir en el concepte “esport i salut” que es treballa des de totes les vessants a la PMR.

Dues “aquabike” model Poolbiking One estaran a disposició de les persones abonades i usuàries, que podran dur a terme un treball cardiovascular de qualitat, sigui amb una finalitat d’entrenament o de rehabilitació.

La resistència hidrodinàmica, que augmenta a mesura que s’incrementa la velocitat de pedaleig, fa que en només 30 minuts es pugui dur a terme un treball molt efectiu per cremar una quantitat important de calories, per enfortir el sistema càrdio circulatori o per treballar la musculatura del tren inferior.

La bicicleta Poolbiking One presenta una biomecànica òptima sigui quina sigui l’alçada de la persona usuària, és fàcilment ajustable mitjançant l’alçada del seient i del manillar, i s’utilitza descalç.

Comptarem amb dues unitats, uns horaris de servei amplis però definits i us sistema de reserves (amb sessions de 30 minuts) per evitar cues i esperes. Cal dir que si les “aquabike” no estan ocupades es podran fer servir de forma lliure i sense reserva, però que una persona amb reserva sempre tindrà la prioritat d’ús.    

Aquest estiu, Poolbiking® a la Piscina de Roses!

🍪 cookies