El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome
Prorroguem la promoció fins el 31/3!   

Al gener, amb el començament de l’any nou, la Piscina Municipal de Roses va posar en marxa la promoció “2022... és hora de tornar!”, que presenta una doble orientació:

1)     Per a les persones que s’abonen per primera vegada.

2)     Per a les persones ja que hagin estat abonades anteriorment.

Vista la bona acollida que ha tingut i que realment ha afavorit la tornada a la pràctica de l’activitat física saludable, s’ha decidit prorrogar aquestes condicions promocionals fins al 31 de març.

Recordem que amb aquesta campanya les noves altes gaudeixen d’un descompte del 50% en la matrícula i les dues primeres mensualitats del Pack fitness de franc (oferta d’activitats dirigides de condicionament físic i salut). I que les persones ex abonades, que faci més de 3 mesos que estiguin de baixa i que estiguin al corrent de pagament, es poden tornar a abonar sense haver de pagar la matrícula (quota d’entrada a 0 euros)! 

A més, totes les noves altes tenen el servei d’assessorament esportiu i el pla d’entrenament digitalitzat al mòbil de forma totalment gratuïta.  

Aquest 2022... aposta per la salut i l’esport, aposta per la Piscina de Roses. És hora de tornar! Fes-ho abans del 31 de març!  

🍪 cookies