El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome
Vols un 50% de descompte? Porta un amic!

La Piscina Municipal de Roses (PMR) posa en marxa aquesta promoció que premiarà als seus abonats si recomanen PMR i aconsegueixen que les seves amistats s’abonin a l’equipament esportiu!

Els clients actuals de la Piscina, en general, tenen una valoració molt positiva del servei esportiu que s’està oferint. Amb aquesta acció es pretén que a través del boca orella aquests clients donin a conèixer l’entorn segur i confortable de la PMR entre les seves amistats, i d’aquesta manera tothom hi surti guanyant!

Per a cada amic que es doni d’alta, la persona abonada obtindrà un 25% de descompte en la quota mensual, fins a un màxim de dos amics al mes, mentre duri la promoció, que representa una reducció del 50% en la quota.

A més, la nova persona abonada també hi sortirà guanyant perquè obtindrà un descompte del 40% a la matrícula i un altre 40% a la segona mensualitat.

El funcionament és molt senzill:

1)      La persona abonada haurà d’accedir a la seva zona privada a www.piscinaroses.cat

2)      A l’apartat “Campanyes” podrà enviar mails a les seves amistats. Cada mail genera automàticament un codi promocional únic.

3)      Quan es produeixi una alta (online o presencial) amb un codi vàlid s’activaran els avantatges, tant per al client actual com per a la nova persona abonada.

Porta un amic i guanyeu els dos!

🍪 cookies