El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome
Inici del 2n trimestre d’activitats

A partir del dilluns 8 de febrer tornem a obrir les instal·lacions de la Piscina de Roses, mantenint totes les mesures organitzatives, de protecció i d’higiene que fan de la Piscina de Roses un espai segur i confortable per a tothom.

Cursos de natació

Pel que fa als cursos de natació, amb les informacions que disposem a dia d’avui, podem començar les classes del 2n trimestre. Les condicions que han sortit publicades són:

-nstal·lacions esportives cobertes amb un aforament del 30%

-Activitats en grups reduïts permeses

-Amb ús de mascareta (a excepció de les activitats aquàtiques o exteriors intenses que poden fer-se sense)

-Amb possibilitat de vestidors per als usuaris de piscines

Per tant, estem en disposició de començar les activitats complint amb aquestes condicions. Si al llarg de la propera setmana aparegués alguna informació en sentit contrari, la valoraríem i us mantindríem informats en tot moment.

Així doncs, a partir d’aquest proper dilluns, els monitors i monitores de la Piscina de Roses us estaran esperant amb moltes ganes per seguir en el procés d’aprenentatge, domini,  perfeccionament de la natació...

Com que la limitació és del 30% de l’aforament, hem de continuar fent els cursos de dimarts i dijous (a les 16.50h i a les 18.05h) d’una sessió a la setmana. Uns grups vindran dimarts i altres dijous, com ja s’havia fet durant al 1r trimestre. Dilluns ens posarem en contacte amb vosaltres per recordar-vos el dia que heu d’assistir. Amb aquesta modificació podrem encabir a tothom, al mateix temps que complim amb els requisits establerts. La resta de grups continuen amb la programació existent sense canvis.

Pel que fa al preu trimestral dels cursos, tant els dies del 2n trimestre que no es puguin realitzar com aquestes adaptacions de passar de 2 dies a la setmana a 1 dia les compensarem amb el rebut del 3r trimestre. 

 

Pack fitness

Seguint amb les mateixes indicacions anteriors, també podrem començar les activitats dirigides. Ja teniu penjada a la web la graella trimestral per a les reserves.

Cal remarcar que, sempre que la climatologia ho permeti, algunes de les sessions es realitzaran a l’exterior i es podran fer sense mascareta. Per exemple, els Spinning® de les 15.20h, de les 18h, de les 19h o de les 20.15h. Altres activitats, sempre que no hi hagi Spinning® (que serà prioritària) també es podran desenvolupar en la zona del Gym BOX o a l’exterior.   

Davant la necessitat de treballar en grups reduïts és molt important que anul·leu la reserva en cas de no poder assistir i que ho feu amb la màxima antelació possible. Si cadascú de nosaltres para especial atenció en aquest tema, entre tots en sortirem beneficiats. Així mateix, és important que valideu cadascuna de les reserves en activitats dirigides en el lector que s’ha posat entre les dues sales d’activitats, tal i com ho fan els usuaris de piscina o sala fitness en cadascun d’aquests espais.

Gràcies per la vostra comprensió. Salut i esport!

🍪 cookies