El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome
I mentrestant... #ESPORTISALUT online, amb la PMR!

Amb #ESPORTISALUTonline t'ho posem fàcil perquè segueixis fent esport, perquè fer esport és fer salut!

 

Així, posem al teu abast diferents opcions:

Directes Piscina online: des del nostre canal Instragram®, la Sara Ferrer ens farà classes en directe. Cada dimarts i dijous a les 19h, tindràs la nostra sala d’activitats a casa teva. La Sara us espera!

-Classes Piscina online: espai web on trobareu diferents classes gravades pels nostres monitors i monitores: Maria, Joel, David, Carles i Angèlica. Strong, TRX, Estiraments, Tonificació...

-Rutines EntRena't: a la nostra APP EntRena't hi trobareu rutines setmanals d’entrenament, amb tres nivells de dificultat, dissenyades per la Lola i formades per exercicis sense o amb ben poc material. Cada rutina està formada per tres sessions de 30 a 45 minuts de durada. A l’APP ja hi teniu les rutines de la 1a setmana!

Classes EntRena't: a nostra APP EntRena't hi trobareu sessions per a tots els gustos i objectius. Tens més de 350 sessions a la teva disposició.

 

A més, de la Piscina de Roses posem al vostre abast un correu electrònic per a qualsevol consulta, dubte o aclariment que necessiteu: piscina@piscinaroses.cat

No deixis de fer esport, de fer salut, i esperem veure’ns aviat a la Piscina!

🍪 cookies