El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome
Noves franges d’activitat a la Piscina  

Des de la reobertura de la Piscina Municipal després de l’aturada per la COVID19, el funcionament de l’equipament s’ha basat, en part, amb la necessitat de reservar abans de fer qualsevol ús. Aquest sistema per franges horàries té per objectius:

1)      Facilitar la neteja.

2)      Evitar cues, pèrdues de temps i aglomeracions.

3)      Permetre el màxim aprofitament dels aforaments amb seguretat.

4)      Controlar els aforaments.

5)      Tenir el registre dels usuaris (traçabilitat).

La valoració feta fins ara ha estat positiva. Tot i així, s’introduiran unes millores de cara a l’1 d’octubre amb l’inici del curs 20-21.

 

Reserves ús sala fitness i Gym BOX

Hem detectat que molts usuaris fan doble reserva perquè la sessió se’ls queda curta. Per aquesta raó, les sessions passaran dels 50’ actuals a 75’, amb les excepcions de la darrera franja (de dilluns a divendres) que haurà de ser de 60’, i els dissabtes, que amb una afluència menor, tindrà algunes franges de 90’.

 

Reserves ús piscines     

Les franges per a l’ús de les piscines, profunda o poc profunda, han estat de 45 minuts. De cara al curs 20-21 es mantenen igual fins a les 15h però llavors s’adapten a l’oferta d’activitats i cursos que es desenvoluparan amb franges principalment de 60’, de dilluns a divendres. Cal destacar que els dissabtes, amb menys afluència d’usuaris, s’ha optat per franges de 105’ per permetre més flexibilitat en les entrades i sortides.

 

Reserves activitats dirigides

Les sessions del Pack fitness, com sempre, també requereixen reserva prèvia. En aquest sentit la modificació més destacable és amb l’oferta, que passa de 59 a 68 sessions a la setmana. Es mantenen els aforaments per seguretat però s’incrementen significativament el número de classes per tal que tothom pugui tenir bones opcions de pràctica esportiva.

 

Tota aquesta informació la podeu trobar a la nostra pàgina web, a l’apartat de reserves. I recordeu:

1) Al costat de cada franja reservable teniu l’aforament màxim i el nivell d’ocupació. 

2) Com a molt es poden tenir 3 reserves en curs.

3) Si heu reservat i no podeu venir, anul·leu la reserva.

4) Valideu en els lectors (entrada, fitness, piscina) cadascuna de les sessions a les que participeu.

5) Recordeu que teniu un temps limitat per sortir de la instal·lació.

🍪 cookies