El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

 General

A punt les avaluacions inicials dels cursos de natació

A punt les avaluacions inicials dels cursos de natació


02/11/2023

Tots els alumnes que participen en un curs de natació en els programes d’Aprendre a nedar, Domini del medi aquàtic o Natació Esportiva, tindran preparat a partir del 2 de novembre el seu informe personalitzat amb l’avaluació inicial, que reflecteix el nivell en els inicis del procés d’ensenyament aprenentatge.

Aquest és el punt de partida perquè els monitors/es preparin els continguts a treballar durant la temporada, es marquin els objectius de millora per a cada grup...

En acabar el curs (juny), cada participant tindrà el mateix informe amb l’avaluació final, de manera que podrà comparar la progressió i el nivell d’assoliment dels diferents objectius. En aquesta avaluació final també s’informarà sobre el color de casquet de bany assolit (sistema de nivells) i el programa recomanat per seguir de cara al futur. En aquest enllaç hi trobareu el resum gràfic del nostre sistema de nivells

PMR/Sistema de nivells

Entre l’avaluació inicial i la final, si teniu algun dubte o voleu saber l’evolució, podeu contactar directament amb el monitor/a o amb la coordinació d’activitats (activitats@piscinaroses.cat) que us farà arribar la informació del monitor/a corresponent.

Aquests informes estan penjats a la vostra zona privada de l’espai web www.piscinaroses.cat. Per accedir-hi necessiteu les dades d’usuari i contrasenya que, si no les teniu o sabeu, us les facilitaran des de recepció. A partir d’aquí només heu de seguir les passes ben senzilles que trobareu en aquest enllaç:

PMR/Consulta informes avaluacions

🍪 cookies