El web no està optimitzat per I'Explorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

 General

Nova APP PiscinaRoses

Nova APP PiscinaRoses


  • La Piscina Municipal posa en marxa la seva nova APP, que les persones abonades ja poden descarregar-se de forma totalment gratuïta.
  • Així, la PMR ofereix als seus abonats aquest nou servei inclòs en la quota que millora l’APP EntRena’t, existent fins a dia d’avui i  que es va posar en marxa l’any 2019.
  • La principal millora és que la nova aplicació forma part del programa de gestió de la Piscina i permet una experiència molt més completa.
  • L’APP Piscina Roses és una eina molt àmplia, útil i que permet treure el màxim rendiment als serveis de la PMR.
  • Les seves funcions principals són:
  1. Obtenir, del nostre servei d'assessorament esportiu (SAE), la rutina d'entrenament individualitzada i digital al mòbil.
  2. Tenir informació detallada i gràfica dels exercicis a fer.
  3. Disposar de dades objectives sobre l'evolució de l'entrenament a través dels pesatges amb una bàscula d'impedància, que permet obtenir el pes, el % massa greixós, muscular...
  4. Consultar tota la informació sobre les activitats dirigides.
  5. Realitzar reserves de forma ràpida: sigui a les activitats dirigides, al servei Poolbiking o al SAE.
  6. Eliminar fàcilment reserves realitzades en cas de necessitat. 
  7. Estar al dia de les novetats PMR, a través de l’apartat de notícies o per la subscripció als canals de comunicació de la pròpia APP (canal general, cursos de natació, pack fitness o summer camp).
  8. Visualitzar les classes VIRTUALSPMR dels nostres monitors/es per poder realitzar-les fora de la Piscina.
  9. Tenir accés al carnet digital (QR) per si us oblideu el xip.
  10. Realitzar pagaments pendents.
     

-Per gaudir d’aquest nou servei, només cal descarregar-se l'APP Piscina Roses de Google Play® o d'App Store® i accedir-hi amb les mateixes dades que cadascú fa servir per entrar a la zona privada a www.piscinaroses.cat.  

-En el cas de noves altes, en el moment d’abonar-se, ja reben aquestes dades d'accés.

- Per obtenir la rutina d'entrenament a la nova APP i/o el pesatge, cal demanar cita amb el servei d'assessorament esportiu (SAE).

-Les persones que tinguin activa una rutina amb l’antiga APP EntRena’t hauran de finalitzar-la i serà en la renovació quan es faci el canvi d’aplicació. 

Amb aquest suport tecnològic, la Piscina de Roses perfecciona els serveis que ja fa anys que ofereix als seus clients, amb la idea de cercar una major qualitat i millor experiència.

🍪 cookies