Notícies
Notícies
Seleccioneu de la llista la notícia per veure'n els detalls.

COMENÇA EL 2N TRIMESTRE!
Aquest proper dimarts dia 8 de gener reprendrem les sessions amb l’inici del 2n trimestre, que s’allargarà fins al 30 de març.
GUANYADORS DEL CONCURS DE DIBUIX DE LA PISCINA
Per dotzè any consecutiu la Piscina de Roses ha organitzat el concurs de dibuix, adreçat als abonats i als participants de les activitats...
CALENDARI, PREUS I INVITACIONS 2019
Us informem que a l’enllaç que figura al final d’aquest text hi trobareu el calendari per a l’any que ve, amb els dies festius, les...
RESULTATS DE L'ENQUESTA DE SATISFACCIÓ
Com cada any, la Piscina de Roses ha dut a terme l’enquesta de satisfacció amb l’objectiu d’obtenir la valoració i...

Pàgina 1 de 109
 
 
ENQUESTA 2018
05/11/2018
 
 
Ampliar foto
A partir del 5 de novembre es començarà a passar, als nostres abonats i usuaris, l’enquesta de satisfacció 2018 per valorar el servei que ofereix la Piscina Municipal de Roses.

Aquest any, igual que en les darreres edicions, es podrà respondre en línia fent clic a l’enllaç que hi ha a continuació. Qui no ho pugui fer a través d'aquest mitjà es podrà adreçar a la recepció del centre on li proporcionarem l’enquesta anònima que dipositarà a la bústia específica que hi haurà al mostrador. Per omplir-la només es tarden uns 3 minuts.

Les vostres aportacions ens seran de gran utilitat per tal de saber quins són els punts forts de la instal•lació, per poder-los potenciar, i quin són els punts dèbils, per poder-los millorar.

Entre tota la gent que l’hagi respost i que ens hagi proporcionat el seu correu electrònic, farem un sorteig d’articles de la nostra botiga:
- 3 banyadors
- 3 dessuadores
- 3 motxilles

Ajudeu-nos a millorar i participeu en el sorteig de regals!

Per accedir a l'enquesta clica a l'enllaç següent (Més informació).


Més informació:

ja.cat/DKJk2


  Comparteix

 

 
 
 
Piscina Municipal de Roses - Ctra. del Mas Oliva, 39 - 17480 ROSES - Tel. 972 45 97 60 / 972 45 97 62 - piscina@piscinaroses.cat
 
© Piscina Municipal de Roses - CRÈDITS - NOTA LEGAL Ajuntament de Roses