Benvinguts
     

Objectiu: 12 mesos d'esport i salut a la Piscina de Roses!


Piscina Roses - Promoció

Objectiu: 12 mesos d'esport i salut a la Piscina de Roses!

A partir de l’1 d’octubre començarà una campanya promocional a la Piscina Municipal de Roses, que porta per nom Objectiu: 12 mesos d’esport i salut.

És evident que l’hàbit de fer una activitat física de manera continuada i regular no és flor d’un dia i que es tracta d’una fita, com a mínim, a mitjà termini. Així mateix, els beneficis de l’esport sobre la salut tampoc són immediats. A més, cal poder comptar amb la supervisió de professionals qualificats.

Amb aquesta nova promoció, la Piscina de Roses vol contribuir a la consolidació de l’activitat saludable a mitjà termini com a garantia d’hàbit de salut. I, per aquest motiu, oferirà als nous abonats, a part d’un descompte inicial del 40% en la matrícula, uns incentius externs que poden ajudar a l’assoliment de la fita dels 12 mesos. Així, quan la persona abonada estigui en el seu 11è mes, des de la data de l’alta, obtindrà de forma automàtica un 50% de descompte en la quota mensual. I quan s’assoleixi l’any, el 12è mes li sortirà gratuït.

Per poder gaudir d’aquests incentius només hi ha una condició: mantenir el mateix tipus de quota durant aquest temps, que serà indicador clar que hi ha un ús del centre i una inversió en salut!

Facebook Twitter You Tube

 
Jornada Intersalvament
- -
Jornada Intersalvament

El proper dissabte dia 3 de desembre es celebrarà a la Piscina Municipal de Roses la 1a jornada INTERSALVAMENT Institut Illa de Rodes.

Per aquest motiu, la zona de bany (piscines i spa)...
Llegir més


-
Repte 50 x 100 a la Piscina de Roses
- -
Repte 50 x 100 a la Piscina de Roses

El proper dissabte 17 de desembre es durà a terme la segona edició del REPTE DE NATACIÓ 50 x 100, organitzat i a benefici de l’Associació Tramuntanets, amb la col•laboració...
Llegir més


-
Reserves Online
Reserva la teva plaça!
Compra una classe
I aprofita tots els serveis!
Abona't Online
El millor preu en 3 clics
Hotels de Roses
Your fitness centre!


Piscina Plus +avantatges!
-
Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus
-
Piscina Municipal de Roses - Ctra. del Mas Oliva, s/n - 17480 ROSES - Tel. 972 45 97 60 / 972 45 97 62 - Fax 972 45 97 61 - piscina@piscinaroses.cat
 
© Piscina Municipal de Roses - CRÈDITS - NOTA LEGAL Ajuntament de Roses