Benvinguts
     

L'esport en companyia... és millor!


Piscina Roses - Promoció

L'esport en companyia... és millor!

De l’1 d’octubre al 15 de novembre, la Piscina de Roses posa en marxa aquesta nova campanya de promoció, a través de la qual regalarà una samarreta tècnica a tots aquells abonats que portin un amic o familiar com a nova alta.

Els nous membres obtindran també la samarreta tècnica, si vénen de la mà d’un abonat i, en tots els casos, un descompte del 40% en la matrícula, 2 invitacions i una sessió personalitzada d’assessorament.

Cal tenir en compte que es limita a una samarreta per persona i que l’abonat i el nou membre han d’assistir al mateix moment a la instal•lació per gaudir de l’obsequi.

Fes esport en companyia a la Piscina de Roses! Hi trobaràs un bon ambient i un equip humà professional i proper que t’ajudarà a aconseguir els teus propòsits (posar-te en forma, cuidar-te, fer salut, divertir-te...), amb una àmplia oferta d’activitats i serveis, i les millors instal•lacions!

Facebook Twitter You Tube

 
Trekking Sant Salvador
- -
Trekking Sant Salvador

El dissabte 17 d’octubre hi haurà una nova caminada organitzada per la Piscina de Roses.
Sortirem a les 8.30 de la Piscina fins el Coll de Sant Genís, després ens dirigirem cap a Sant...
Llegir més


-
Més i millor Pack Fitness!
- -
Més i millor Pack Fitness!

Degut a l’excel•lent acceptació que any rere any té el Pack Fitness, la Piscina de Roses amplia la seva oferta amb noves activitats i més sessions!

El proper dijous 1...
Llegir més


-
Reserves Online
Reserva la teva plaça!
Compra una classe
I aprofita tots els serveis!
Abona't Online
El millor preu en 3 clics
Hotels de Roses
Your fitness centre!


Piscina Plus +avantatges!
-
Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus
-
Piscina Municipal de Roses - Ctra. del Mas Oliva, s/n - 17480 ROSES - Tel. 972 45 97 60 / 972 45 97 62 - Fax 972 45 97 61 - piscina@piscinaroses.cat
 
© Piscina Municipal de Roses - CRÈDITS - NOTA LEGAL Ajuntament de Roses