Benvinguts
     

10 anys de Piscina de Roses, i per celebrar-ho...


Piscina Roses - Promoció

10 anys de Piscina de Roses, i per celebrar-ho...

A partir de l’1 de març de 2016, la Piscina de Roses posa en marxa la campanya de promoció "10 anys d’esport i salut", que s’allargarà fins al 30 de juny, mes en el qual va ser inaugurada l’any 2006.

Amb motiu de l’aniversari, s’ha creat aquesta campanya que ofereix un mes gratis i el 50 % de descompte en la matrícula a les noves altes. Cal dir que la quota gratuïta es podrà gaudir a l’agost o al setembre, segons s’esculli.

A més, tots els nous abonats s’enduran dues invitacions i una sessió gratuïta d’assessorament esportiu, que els aportarà les recomanacions més adequades de pràctica esportiva segons les seves necessitats i possibilitats.

Facebook Twitter You Tube

 
Taller teòrico-pràctic Gym BOX
- -
Taller teòrico-pràctic Gym BOX

Si vols conèixer altres formes d'entrenament o totes les possibilitats del Gym BOX vine a fer els tallers que impartirà el nostre monitor Jordi Rebollo.
És gratuït per als abonats i cal...
Llegir més


-
Activitats d'estiu a la Piscina de Roses!
- -
Activitats d'estiu a la Piscina de Roses!

A partir de l’1 de juliol, i fins al 31 d’agost de 2016, la Piscina de Roses organitzarà una sèrie d’activitats estructurades en els apartats següents:

1. ELS...
Llegir més


-
Reserves Online
Reserva la teva plaça!
Compra una classe
I aprofita tots els serveis!
Abona't Online
El millor preu en 3 clics
Hotels de Roses
Your fitness centre!


Piscina Plus +avantatges!
-
Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus
-
Piscina Municipal de Roses - Ctra. del Mas Oliva, s/n - 17480 ROSES - Tel. 972 45 97 60 / 972 45 97 62 - Fax 972 45 97 61 - piscina@piscinaroses.cat
 
© Piscina Municipal de Roses - CRÈDITS - NOTA LEGAL Ajuntament de Roses