Benvinguts
     

Una Piscina de cine!


Piscina Roses - Promoció

Una Piscina de cine!

La Piscina de Roses, en col•laboració amb Cinemes Roses, presenta aquesta campanya de promoció, a través de la qual tots els nous abonats, durant el mes de març, obtindran un descompte del 40% en la matrícula i entrades per anar al cinema de Roses.

A les quotes individuals els hi corresponen dues entrades, mentre que a les familiars s’ofereix una entrada per a cada membre de la família. Cal dir que aquesta promoció serà vàlida fins a exhaurir les 150 entrades disponibles.

A més, cal recordar que els abonats a la Piscina, tenen de forma permanent unes condicions preferencials per anar al cinema, de manera que gaudeixen d’un preu reduït tots els dies, caps de setmana i festius inclosos. Per disposar d’aquest descompte, només cal que els abonats demanin a recepció un tiquet PISCINA PLUS i el presentin a les taquilles del cinema conjuntament amb el seu DNI.


Facebook Twitter You Tube

 
Millores a la Piscina de Roses!
- -
Millores a la Piscina de Roses!

Aprofitant els dies festius de Carnaval, es varen dur a terme unes actuacions de millora a les instal•lacions de la Piscina Municipal.

Així, donat el poc espai disponible per a despatxos,...
Llegir més


-
25 de març: campionat de natació
- -
25 de març: campionat de natació

El proper dissabte 25 de març a la tarda, el GEN organitzarà a la Piscina de Roses una jornada de natació per a categoria aleví de la lliga Girosona per a clubs federats.
Per aquest...
Llegir més


-
Consulta piscina
Reserves Online
Reserva la teva plaça!
Compra una classe
I aprofita tots els serveis!
Abona't Online
El millor preu en 3 clics
Hotels de Roses
Your fitness centre!


Piscina Plus +avantatges!
-
Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus
-
Piscina Municipal de Roses - Ctra. del Mas Oliva, s/n - 17480 ROSES - Tel. 972 45 97 60 / 972 45 97 62 - Fax 972 45 97 61 - piscina@piscinaroses.cat
 
© Piscina Municipal de Roses - CRÈDITS - NOTA LEGAL Ajuntament de Roses