Benvinguts
     

Regala ESPORT i SALUT!


Piscina Roses - Promoció

Regala ESPORT i SALUT!

Amb motiu de la proximitat de les festes nadalenques, la Piscina de Roses ha preparat aquesta campanya de promoció que proposa regalar “Piscina”.

Així, aquelles persones que s’abonin, que es regalin “Piscina”, a partir del 16 de novembre tindran un descompte del 40 % en la matrícula, l’obsequi de la motxilla piscinaroses.cat, 2 invitacions i una sessió d’assessorament gratuïta.

Per altra banda, i a partir del 14 de desembre, aquella gent que pensi a fer un regal original pot regalar “esport i salut” als seus familiars o a les seves amistats a través d’un abonament de 10 sessions amb un descompte del 10 % sobre la tarifa habitual i el regal de la motxilla piscinaroses.cat.

Si penses en un bon regal per als familiars, les amistats, per a tu mateix... REGALA “ESPORT I SALUT”, REGALA “PISCINA DE ROSES”!

Cal tenir en compte que la promoció finalitzarà el dia 16 de gener de 2016, i que les persones empadronades a Roses o a municipis en conveni gaudeixen d’un descompte addicional del 20% en la matrícula.

A la Piscina de Roses ben segur que tothom hi trobarà l’activitat que s’ajusti a les seves necessitats i que l’ajudi a aconseguir els seus propòsits: sigui per posar-se en forma, per cuidar-se, per fer salut, per divertir-se... Una àmplia oferta d’activitats i serveis, les millors instal•lacions, un equip professional qualificat i un preu a mida segons l’ús que se’n faci són els motius principals per REGALAR “PISCINA DE ROSES”!

Facebook Twitter You Tube

 
Concurs dibuix de Nadal a la Piscina
- -
Concurs dibuix de Nadal a la Piscina

Aquest any tornem a organitzar el Concurs de dibuix de Nadal, adreçat als abonats i als participants dels cursos de natació de la Piscina de Roses.
Cal destacar que hi ha dues categories d'edats:...
Llegir més


-
Enquesta 2015
- -
Enquesta 2015

A partir d’avui es començarà a passar als nostres abonats i usuaris l’enquesta de satisfacció 2015 per valorar el servei de la Piscina Municipal de Roses.

Aquest any es...
Llegir més


-
Reserves Online
Reserva la teva plaça!
Compra una classe
I aprofita tots els serveis!
Abona't Online
El millor preu en 3 clics
Hotels de Roses
Your fitness centre!


Piscina Plus +avantatges!
-
Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus
-
Piscina Municipal de Roses - Ctra. del Mas Oliva, s/n - 17480 ROSES - Tel. 972 45 97 60 / 972 45 97 62 - Fax 972 45 97 61 - piscina@piscinaroses.cat
 
© Piscina Municipal de Roses - CRÈDITS - NOTA LEGAL Ajuntament de Roses