Benvinguts
     

PISCINA DE ROSES? SÍ, GRÀCIES!


Piscina Roses - Promoció

PISCINA DE ROSES? SÍ, GRÀCIES!

La Piscina Municipal de Roses posa en marxa, de l’1 de febrer al 10 de març, la campanya de promoció de Carnaval “PISCINA DE ROSES? SI, GRÀCIES!”. Així, totes les persones que s’abonin per primera vegada a la instal•lació gaudiran d’una oferta de 60 €/persona (públic adult) o de 50 €/persona (públic jove i gent gran) que inclou matrícula i primer mes (41 €/persona, si l’abonament és a partir de mig mes).

D’altra banda, i únicament durant el mes de febrer, tots els exabonats de la Piscina que faci més de 3 mesos que estiguin de baixa, i que estiguin al corrent de pagament, es podran tornar a abonar sense haver de pagar la matrícula!

La Piscina s’afegeix a la festa i a l’alegria del Carnaval rosinc, i ofereix unes condicions immillorables per posar-se en forma, cuidar-se, fer salut, divertir-se, relaxar-se... Totes les altes obtindran aquestes condicions, així com dues invitacions i el servei d’assessorament esportiu gratuït.

A la Piscina de Roses hi trobareu les millors instal•lacions: dues piscines climatitzades, zona Spa amb sauna, bany de vapor, dos hidromassatges i un solàrium natural exterior. També cal destacar els 250 m2 de sala de fitness amb un equipament cardiovascular i muscular complet, l’espai d’entrenament funcional exterior Gym BOX, una sala polivalent d’activitats dirigides i la sala d’Spinning®.

A més, es programen 78 sessions a la setmana d’activitats dirigides de condicionament físic i salut, i s’organitzen cursos de natació per a totes les edats i nivells.

I, tot plegat, amb un equip preparat i qualificat que t’ajudarà a assolir els teus objectius.

Aprofita aquesta magnífica promoció de Carnaval!
PISCINA DE ROSES? SÍ, GRÀCIES! ABONA-T’HI!

Facebook Twitter Instagram

 
Campionat escolar de natació
- -
Campionat escolar de natació

El proper dissabte 23 de març a la tarda, el Consell Esportiu de l'Alt Empordà organitzarà a la Piscina de Roses la segona jornada de la fase comarcal de natació dels Jocs Esportius Escolars de...
Llegir més


-
Festius de Carnaval
- -
Festius de Carnaval

Amb motiu del Carnaval de Roses la instal.lació romandrà tancada els dies 1, 2 i 4 de març. Gràcies.
Llegir més


-
Piscina Online
Reserva la teva plaça!
Compra una classe
I aprofita tots els serveis!
Abona't Online
El millor preu en 3 clics
Hotels de Roses
Your fitness centre!


Piscina Plus +avantatges!
-
Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus
-
Piscina Municipal de Roses - Ctra. del Mas Oliva, 39 - 17480 ROSES - Tel. 972 45 97 60 / 972 45 97 62 - piscina@piscinaroses.cat
 
© Piscina Municipal de Roses - CRÈDITS - NOTA LEGAL Ajuntament de Roses