Benvinguts
     

Promoció de primavera!


Piscina Roses - Promoció

Promoció de primavera!

La Piscina de Roses posa en marxa, a partir de l’1 d’abril i fins al 30 de juny, la campanya de promoció “Benvingut al món de l’esport i la salut”. Així, totes les persones que s’abonin a la instal•lació gaudiran d’un 40 % de descompte en la matrícula i d’un Pack Benvinguda format per una motxilla exclusiva, una entrada per al cinema, dues invitacions per a la Piscina i una sessió d’assessorament esportiu.

Aquesta sessió d’assessorament esportiu, especialment pensada per a aquelles persones que s’iniciïn en l’esport i el fitnes a la Piscina de Roses, pretén orientar sobre la millor manera de començar la pràctica esportiva, i determinar quins dels múltiples recursos que ofereix la Piscina són els més adequats per a cada persona. En el moment de l’abonament, s’oferirà la sessió de 30 minuts amb l’assessor/a que, després d’un petit qüestionari, farà les recomanacions més adequades per a l’assoliment dels objectius que es planteja cadascú i per a garantir una activitat física saludable.

També cal recordar que les persones empadronades a Roses i als municipis que han signat un conveni amb la Piscina gaudeixen durant tot l’any d’un 20 % de descompte en la matrícula, que és acumulable amb aquesta oferta.

Aprofita aquesta promoció i sigues benvingut al món de l’esport i la salut!
Benvingut, benvinguda a la Piscina de Roses!


Facebook Twitter You Tube

 
Inflables a la Piscina de Roses!
- -
Inflables a la Piscina de Roses!

El dissabte dia 6 juny a la tarda, es programaran dues sessions d'activitat aquàtica recreativa (1a sessió: de 16.30 a 18 h - 2ª sessió: de 18 a 19.30 h). Una part de la piscina es convertirà en un espai lúdic per a...
Llegir més


-
Si et quedes amb mi...
- -
Si et quedes amb mi...

Més avantatges d’estiu a la Piscina de Roses!

Sota el lema “Si et quedes amb mi”, la Piscina de Roses oferirà una sèrie d’avantatges extres...
Llegir més


-
Reserves Online
Reserva la teva plaça!
Compra una classe
I aprofita tots els serveis!
Abona't Online
El millor preu en 3 clics
Hotels de Roses
Your fitness centre!


Piscina Plus +avantatges!
-
Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus
-
Piscina Municipal de Roses - Ctra. del Mas Oliva, s/n - 17480 ROSES - Tel. 972 45 97 60 / 972 45 97 62 - Fax 972 45 97 61 - piscina@piscinaroses.cat
 
© Piscina Municipal de Roses - CRÈDITS - NOTA LEGAL Ajuntament de Roses