Benvinguts
     

Promoció carnavalesca!


Piscina Roses - Promoció

Promoció carnavalesca!

La Piscina de Roses posa en marxa, a partir de l’1 de febrer i fins al 15 de març, la campanya de promoció “Per Carnaval tot s’hi val”. Així, totes les persones que s’abonin a la instal•lació gaudiran d’un 50 % de descompte en la matrícula i d’una primera quota mensual de només 15 €/persona (o 7,5 €/persona a partir de mig mes).

La Piscina s’afegeix a la festa i a l’alegria del Carnaval rosinc oferint unes condicions immillorables per posar-se en forma, cuidar-se, fer salut, divertir-se, relaxar-se...

A més, cal recordar que les persones empadronades a Roses i als municipis que han signat un conveni amb la Piscina gaudeixen durant tot l’any d’un 20 % de descompte en la matrícula, que és acumulable amb el descompte d’un 50% de l’oferta de Carnaval.

A la Piscina de Roses hi trobaràs les millors instal•lacions: piscines climatitzades que compten amb un sistema innovador i de gran qualitat per al tractament de l’aigua, zona Spa amb sauna, bany de vapor, dos hidromassatges i un solàrium natural exterior.

També cal destacar els 250 m2 de sala de fitness amb un complet equipament cardiovascular i muscular, una sala polivalent i la sala d’Spinning® (centre oficial).

A més, es programen 75 sessions a la setmana d’activitats dirigides de condicionament físic i salut, i s’organitzen cursos de natació per a totes les edats i nivells.

I, tot plegat, amb un equip preparat i qualificat, i amb un preu a mida, segons tipus de quota (familiar o individual), edat, horaris d’accés o serveis contractats.

Aprofita aquesta magnífica promoció de Carnaval i abona’t a la Piscina de Roses!

Facebook Twitter You Tube

 
Trobada de natació per a discapacitats psíquics a ROSES
- -
Trobada de natació per a discapacitats psíquics a ROSES

El proper dijous dia 5 de febrer de 2015 l’ACELL – Federació Catalana d’Esport i Lleure per a persones amb discapacitat psíquica organitza, amb la col•laboració de...
Llegir més


-
Accés provisional aparcament piscina
- -
Accés provisional aparcament piscina

En breu començaran les obres de construcció de la rotonda. Consulteu en el següent enllaç el plànol d'accés provisional a l'aparcament de la piscina (zones davant i darrera).
Llegir més


-
Piscina News
Subscriu-te i estaràs al dia!
Hotels de Roses
Your fitness centre!
Reserves Online
Reserva la teva plaça!
Abona't Online
El millor preu en 3 clics


Piscina Plus +avantatges!
-
Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus
-
Piscina Municipal de Roses - Ctra. del Mas Oliva, s/n - 17480 ROSES - Tel. 972 45 97 60 / 972 45 97 62 - Fax 972 45 97 61 - piscina@piscinaroses.cat
Vilà AssessorsRètolsF. Pérez Promocions Lluís PortGrup de SistemesProtectFraqueGirovendingStac TracSolatepSercomsa
OfisantecSermexReprogirIBX Serveis informàticsProminent
 
© Piscina Municipal de Roses - CRÈDITS - NOTA LEGAL Ajuntament de Roses