Benvinguts
     

A la Piscina de Roses, preus de bogeria per Carnaval!


Piscina Roses - Promoció

A la Piscina de Roses, preus de bogeria per Carnaval!

La Piscina de Roses posa en marxa, de l’1 al 28 de febrer, la campanya de promoció “Preus de bogeria per Carnaval”. Així, totes les persones que s’abonin a la instal•lació gaudiran d’un preu únic de 55 € que inclou matrícula i primer mes (45 €/persona si l’abonament és a partir del 14 de febrer).

La Piscina s’afegeix a la festa i a l’alegria del Carnaval rosinc, i ofereix unes condicions immillorables per posar-se en forma, cuidar-se, fer salut, divertir-se, relaxar-se... Totes les noves altes de febrer obtindran aquestes condicions, així com dues invitacions i el servei d’assessorament esportiu gratuït.

A la Piscina de Roses hi trobareu les millors instal•lacions: dues piscines climatitzades, zona Spa amb sauna, bany de vapor, dos hidromassatges i un solàrium natural exterior.

També cal destacar els 250 m2 de sala de fitnes amb un complet equipament cardiovascular i muscular, l’espai d’entrenament funcional exterior Gym BOX, una sala polivalent i la sala d’Spinning®.

A més, es programen 87 sessions a la setmana d’activitats dirigides de condicionament físic i salut, i s’organitzen cursos de natació per a totes les edats i nivells.

I, tot plegat, amb un equip preparat i qualificat que t’ajudarà a assolir els teus objectius.

Aprofita aquesta magnífica promoció de Carnaval! Només de l’1 al 28 de febrer!

Abona’t a la Piscina de Roses!

Facebook Twitter You Tube

 
Magnífica jornada de natació escolar
- -
Magnífica jornada de natació escolar

El passat dissabte 18 de febrer a la tarda, el Consell Esportiu de l’Alt Empordà va organitzar a la Piscina de Roses la primera jornada de la lliga territorial de natació dels Jocs Esportius Escolars...
Llegir més


-
18 de febrer: campionat de natació
- -
18 de febrer: campionat de natació

El proper dissabte 18 de febrer a la tarda, el Consell Esportiu de l’Alt Empordà organitzarà a la Piscina de Roses la primera jornada de la fase comarcal de natació dels Jocs Esportius...
Llegir més


-
Reserves Online
Reserva la teva plaça!
Compra una classe
I aprofita tots els serveis!
Abona't Online
El millor preu en 3 clics
Hotels de Roses
Your fitness centre!


Piscina Plus +avantatges!
-
Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus
-
Piscina Municipal de Roses - Ctra. del Mas Oliva, s/n - 17480 ROSES - Tel. 972 45 97 60 / 972 45 97 62 - Fax 972 45 97 61 - piscina@piscinaroses.cat
 
© Piscina Municipal de Roses - CRÈDITS - NOTA LEGAL Ajuntament de Roses