Benvinguts
     

A la Piscina de Roses... per Carnaval tot s'hi val!


Piscina Roses - Promoció

A la Piscina de Roses... per Carnaval tot s'hi val!

La Piscina de Roses posa en marxa, a partir del 18 de gener i fins al 29 de febrer, la campanya de promoció “Per Carnaval tot s’hi val”. Així, totes les persones que s’abonin a la instal•lació gaudiran d’un 50 % de descompte en la matrícula i d’una primera quota mensual de només 15 €/persona.

La Piscina s’afegeix a la festa i a l’alegria del Carnaval rosinc oferint unes condicions immillorables per posar-se en forma, cuidar-se, fer salut, divertir-se, relaxar-se...

A la Piscina de Roses hi trobareu les millors instal•lacions: piscines climatitzades que compten amb un sistema innovador i de gran qualitat per al tractament de l’aigua, zona Spa amb sauna, bany de vapor, dos hidromassatges i un solàrium natural exterior.

També cal destacar els 250 m2 de sala de fitness amb un complet equipament cardiovascular i muscular, una sala polivalent i la sala d’Spinning® (centre oficial).

A més, es programen 85 sessions a la setmana d’activitats dirigides de condicionament físic i salut, i s’organitzen cursos de natació per a totes les edats i nivells.

I, tot plegat, amb un equip preparat i qualificat, i amb un preu a mida, segons tipus de quota (familiar o individual), edat, horaris d’accés o serveis contractats.

Aprofita aquesta magnífica promoció de Carnaval i abona’t a la Piscina de Roses!

Facebook Twitter You Tube

 
Natació per a discapacitats a Roses
- -
Natació per a discapacitats a Roses

El dijous 4 de febrer de 2016 la Federació Catalana d’Esport i Lleure per a persones amb discapacitat psíquica, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Roses, ha organitzat la...
Llegir més


-
Festius de Carnaval
- -
Festius de Carnaval

Us recordem que demà divendres dia 5 fins al dilluns 8 de febrer les instal.lacions romandran tancades amb motiu del Carnaval de Roses. Tornem el dimarts dia 9.
Llegir més


-
Reserves Online
Reserva la teva plaça!
Compra una classe
I aprofita tots els serveis!
Abona't Online
El millor preu en 3 clics
Hotels de Roses
Your fitness centre!


Piscina Plus +avantatges!
-
Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus
-
Piscina Municipal de Roses - Ctra. del Mas Oliva, s/n - 17480 ROSES - Tel. 972 45 97 60 / 972 45 97 62 - Fax 972 45 97 61 - piscina@piscinaroses.cat
 
© Piscina Municipal de Roses - CRÈDITS - NOTA LEGAL Ajuntament de Roses