Benvinguts
     

ENJOY and SMILE: abona't a la Piscina de Roses!


Piscina Roses - Promoció

ENJOY and SMILE: abona't a la Piscina de Roses!

A partir de l'1 de desembre, i fins al 31 de gener, la Piscina de Roses posa en marxa una nova campanya promocional que ofereix un 40% de descompte en la matrícula i dos mesos de Pack fitness gratuïts.

Les noves altes tindran un estalvi en la quota d'entrada i gaudiran d'una àmplia oferta d'activitats dirigides gratuïta durant dues mensualitats.

Amb les activitats de la Piscina de Roses et posaràs en forma, faràs salut, tonificaràs la musculatura, perdràs algun quilet..., però sobretot, sobretot, gaudiràs i somriuràs! N'estem segurs!

La Piscina de Roses presenta una oferta àmplia i diversificada:
- 79 sessions setmanals d'activitats de salut i condicionament físic
- més de 20 tipus d'activitats diferents
- per a tots els gustos: cardiovasculars, musculars, mixtes, en el medi aquàtic, preventives...
- diverses franges horàries
- hi trobaràs TRX®, Spinning®, Zumba®, Strong®, pilates, aiguagim, aqua cross, aerodansa, tonificació, estiraments, Power disc, Body mind...

Inscriu-te a la Piscina de Roses amb un 40% de descompte en la matrícula i aprofita totes aquestes activitats dirigides! GAUDEIX I SOMRIU!

Per altra banda, si penses en un regal original per a les festes de Nadal, has de saber que els Bonus 10 sessions tenen un descompte del 15% entre l'1 de desembre i el 5 de gener. Aprofita'ls!

Facebook Twitter Instagram

 
Comença el 2n trimestre!
- -
Comença el 2n trimestre!

Aquest proper dimarts dia 8 de gener reprendrem les sessions amb l’inici del 2n trimestre, que s’allargarà fins al 30 de març.

Recordeu que tant els cursos de...
Llegir més


-
Guanyadors del concurs de dibuix de la Piscina
- -
Guanyadors del concurs de dibuix de la Piscina

Per dotzè any consecutiu la Piscina de Roses ha organitzat el concurs de dibuix, adreçat als abonats i als participants de les activitats aquàtiques, que ha permès...
Llegir més


-
Piscina Online
Reserva la teva plaça!
Compra una classe
I aprofita tots els serveis!
Abona't Online
El millor preu en 3 clics
Hotels de Roses
Your fitness centre!


Piscina Plus +avantatges!
-
Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus Piscina Plus
-
Piscina Municipal de Roses - Ctra. del Mas Oliva, 39 - 17480 ROSES - Tel. 972 45 97 60 / 972 45 97 62 - piscina@piscinaroses.cat
 
© Piscina Municipal de Roses - CRÈDITS - NOTA LEGAL Ajuntament de Roses